Logo no.boatexistence.com

Hvem er jacey jetton?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er jacey jetton?
Hvem er jacey jetton?

Video: Hvem er jacey jetton?

Video: Hvem er jacey jetton?
Video: Jace Everett - Bad Things (Official Video) 2024, Juli
Anonim

Jacey Jetton (født 14. september 1983) er en amerikansk politiker og bedriftseier som tjener som medlem av Texas House of Representatives fra det 26. distriktet. Jetton ble først valgt i november 2020 og tiltrådte i januar 2021. Han er medlem av det republikanske partiet.

Hvem er Sugar Land-representant?

Jacey Jetton er en syvende generasjon Texas som representerer Sugar Land, Richmond og områdene rundt i Texas House of Representatives. … Profesjonelt sett er Jetton en liten bedriftseier som driver et forv altningsselskap for huseierforeninger.

Hvem er statens representant for Fort Bend County?

kongressmedlem Troy Nehls representerer stolt det 22nd kongressdistriktet i Texas i det amerikanske representantenes hus. Texas' 22nd Congressional District inkluderer deler av fylkene Fort Bend, Brazoria og Harris.

Hvem representerer Troy Nehls?

Troy Edwin Nehls (født 7. april 1968) er en amerikansk politiker og rettshåndhevelsesoffiser som er USAs representant for Texas' 22. kongressdistrikt.

Har Sugar Land en ordfører?

Joe R.

Councilman Zimmerman ble valgt til 10th ordfører i Sugar Land 11. juni 2016 etter i fire år som At-Large, stilling 2, byrådsleder.

Anbefalt: