Logo no.boatexistence.com

Er tidevannsputer gode?

Innholdsfortegnelse:

Er tidevannsputer gode?
Er tidevannsputer gode?

Video: Er tidevannsputer gode?

Video: Er tidevannsputer gode?
Video: Плавильные сиськи !!! Dead Heat - Обзор и комментарий - дешевый кинотеатр Trash - Эпизод 6. 2024, Kan
Anonim

Når det gjelder å bekjempe flekker, kom både Tide liquid og Tide pods ut på toppen Mer imponerende var imidlertid den konsekvente rensingen disse podene ga. … Ikke bare gjorde det klærne skitnere i gjennomsnitt (58,2 % gjenværende flekk), ytelsen var veldig inkonsekvent mellom hver vask (57,1 %, 63,2 % og 54,3 % gjenværende flekk).

Ødelegger Tide Pods vaskemaskinen din?

De er dårlige for vaskemaskinen din (og tørketrommelen!)Belgvaskemidlene løses dårlig opp, selv når de vaskes i varmt vann. Det er endeløse klager på nett om dette problemet, mange som siterer hvordan restene blir fanget i bunnen av maskinen, og kan feste seg til siden av tørketrommelen og etterlate "smeltede kluter av lim" på trommelen.

Er Tide Pods bortkastede penger?

De skal være like effektive til å rengjøre klærne dine som vanlig vaskemiddel og mye mindre problem. … Pods kan få klærne dine rene, men de er ikke verdt den ekstra kostnaden Neste gang du er i vaskegangen, bør du unngå disse produktene som ikke er verdt det.

Hvorfor bør du ikke bruke Tide Pods?

Consumer Reports bemerket at «å svelge konvensjonelt vaskemiddel kan føre til milt magesyke, men med høyt konsentrerte vaskemiddelkapsler kan inntaket forårsake overdreven brekninger, sløvhet og gisp, og i noen rapporterte tilfeller, ofre sluttet å puste og trengte ventilasjonsstøtte. Enkeltpersoner som lider …

Kaster du bare Tide-pods i vaskemaskinen?

Den største regelen for vellykket bruk er at kapslene må legges til den tomme vasketrommelen før du legger til klær og vann Hvis poden plasseres oppå en last med klær, kan det hende at det ikke løses opp ordentlig. Dette kan resultere i striper og flekker fra avleiringer av vaskemiddel på våte klær.

Anbefalt: