Logo no.boatexistence.com

Hvor skjer de fleste fotgjengerkollisjoner?

Innholdsfortegnelse:

Hvor skjer de fleste fotgjengerkollisjoner?
Hvor skjer de fleste fotgjengerkollisjoner?

Video: Hvor skjer de fleste fotgjengerkollisjoner?

Video: Hvor skjer de fleste fotgjengerkollisjoner?
Video: Tesla Autopilot Bikers vil dø? Kmans Tear-down av FUD Roboticists Artikkel 2024, Kan
Anonim

I følge NHTSA-data skjedde de fleste dødsfallene i fotgjengertrafikk i urban settings (82%), på åpen vei (73%) versus veikryss (26%), og under mørke lysforhold (80%).

Forekommer de fleste fotgjengerkollisjoner i kryss?

Det er ikke overraskende at fotgjengerulykker er spesielt problematiske i urbane områder siden fotgjengeraktiviteten er mye høyere der. Til slutt anslås det at 40 prosent av fotgjengerulykkene skjer i kryss … Disse er relatert til venstresvingmanøveren og det visuelle søket etter fotgjengere.

Hva er den hyppigste årsaken til fotgjengerulykker?

Hovedårsakene til fotgjengerulykker er hastighetskjøring, kjøring for fort når det regner, snør, tåkete, mørkt, kjøring mens du er distrahert, kjøring under påvirkning av alkohol eller narkotika, hensynsløs kjøring, ignorering av trafikksignaler og unnlatelse av å vike forkjørsrett.

Hvorfor skjer fotgjengerulykker?

I følge National Highway Traffic Safety Administrations (NHTSA) statistikk over dødsfall for fotgjengere i 2017 inkluderer hovedårsakene til fotgjengerulykker: Failure to yield right of way Kryse en vei eller veikryss feil Stå, ligger, leker eller jobber i en vei

Hvor er det mest sannsynlig at fotgjengere kommer uventet inn på banen din?

Langs siden av veien Siden av veien har vist seg å være et av de farligste områdene for fotgjengere å okkupere. Sjåfører følger kanskje ikke godt nok med på kantene av veien, og kan derfor gå glipp av at en fotgjenger er der.

Anbefalt: