Logo no.boatexistence.com

Hvilket trykk for malingssprøyting?

Innholdsfortegnelse:

Hvilket trykk for malingssprøyting?
Hvilket trykk for malingssprøyting?

Video: Hvilket trykk for malingssprøyting?

Video: Hvilket trykk for malingssprøyting?
Video: Kampanje Kompressor 3 hk og slangetrommel - Akkurat nå 3999 kr! 2024, Juli
Anonim

Når du sprayer base coat, vil du spraye ved ca. 26-29 PSI Slik du leser dette er ved pistolen, utløser trukket luft som strømmer gjennom og skiven viser 26 psi. Når jeg sprøyter klarlakk liker jeg å øke trykket 2-3 psi for litt mer forstøving og bedre flyt ut.

Hvilket trykk sprayer du 2-pack maling?

50 psi burde være greit, jeg er enig i at topplakken din bør være tynnere for å la malingen sette seg raskere, men etter min mening kan du ikke slå tre eller fire tynne klare strøk med 2K maling for en dyp glans, og det vil også beskytte fargelagene dine mot skade.

Hvilken størrelse luftkompressor trenger jeg for å kjøre en malingssprøyte?

En luftkompressor av god størrelse vil være i området 14-18 CFM med en stor nok tank (f.eks. 60 gallon) til å forsyne sprøytepistolen din.

Vil en 6 gallon luftkompressor kjøre en malingspistol?

kompressor for intermitterende spray, men det anbefales ikke for 1 til 6 gal. … Luftkompressoren vil sannsynligvis gå hele tiden. Jeg har en 13 gallon lufttank og den vil male en bil. Du bør kjøpe en malingspistol for husmaling.

Hvilken psi sprayer du primer?

En generell tommelfingerregel er: Kraftige primere og primer-overflater fungerer best når du bruker en dysestørrelse på 1,7 til 2,2. Baselakker bør sprayes med en 1,4 til 1,6 dyse. Klarlakker bør sprayes med en 1,3 til 1,7 dyse.

Anbefalt: