Logo no.boatexistence.com

Bør testing med høy innsats elimineres?

Innholdsfortegnelse:

Bør testing med høy innsats elimineres?
Bør testing med høy innsats elimineres?

Video: Bør testing med høy innsats elimineres?

Video: Bør testing med høy innsats elimineres?
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, Kan
Anonim

Konklusjon: Testing med høy innsats forbedrer ikke utdanning Det driver elever og lærere bort fra læring, og til tider fra skolen. Den innsnevrer, forvrenger, svekker og utarmer læreplanen samtidig som den fremmer undervisningsformer som ikke engasjerer elevene eller støtter læring av høy kvalitet.

Hva er fordelene med høyinnsatstesting?

Tester opprett ansvarlighetssystemer og oppmuntre til økt datainnsamling Tester kan føre til forbedrede innholdsstandarder, forbedret instruksjon og forbedret elevlæring. De viser elevenes og skolens prestasjoner og fremgang for foreldre, lærere, administratorer og beslutningstakere.

Hva er de positive og negative konsekvensene av å bruke høyinnsatstesting?

Selv om flertallet av utilsiktede konsekvenser er negative, har forskere funnet ut at tester med høy innsats har noen positive effekter på utdanning, inkludert økt faglig utvikling av lærere, bedre samordning av undervisningen med statlige innholdsstandarder, mer effektive utbedringsprogrammer for lavpresterende …

Hvorfor bør standardisert testing elimineres?

Stopp standardisering, vis studenten

Som et resultat av stresset og angsten, kan det hende at testresultatene ikke virkelig gjenspeiler deres evner. Å få gode resultater på disse standardiserte testene har blitt likestilt med å ha en god fremtid i de fleste elevers hode, og dårlig score på testen kan i stor grad påvirke elevenes selvtillit.

Er testing med høy innsats pålagt av IDEA?

A: Ja. Det er ingen føderal lov som begrenser delstater fra å pålegge tester med høy innsats og konsekvensene av dette for individuelle elever, inkludert elever med funksjonshemminger som omfattes av Individuals with Disabilities Education Act (IDEA) eller seksjon 504 av rehabiliteringsloven (§ 504).

Anbefalt: