Logo no.boatexistence.com

Kan luftnomadene komme tilbake?

Innholdsfortegnelse:

Kan luftnomadene komme tilbake?
Kan luftnomadene komme tilbake?

Video: Kan luftnomadene komme tilbake?

Video: Kan luftnomadene komme tilbake?
Video: Film Theory: Avatar and the Science of Waterbending (Avatar the Last Airbender) 2024, Kan
Anonim

Det er imidlertid fortsatt fullt mulig at Air Nomads slik de en gang eksisterte aldri vil komme tilbake. Air Acolytes gjør en god jobb med å holde ånden til Air Nomads i live, men de skiller seg fra dem på flere måter enn bare å ikke være luftbenders.

Hvordan kom Air Nomads tilbake?

I The Legend Of Korra sesong 3, Nickelodeons oppfølgerserie til den svært populære Avatar: The Last Airbender, har luftbenderne returnert som en konsekvens av Harmonic Convergence, en sjelden himmelsk begivenhet der portalene til åndeverdenen smelter sammen.

Overlevde noen Air Nomads?

Umiddelbart . Aang var den eneste overlevende av Air Nomad-folkemordet og dets etterdønninger. Den eneste luftbøyeren som er kjent for å ha overlevd folkemordet, var den som Fire Nation forsøkte å drepe i sin søken etter verdensherredømme: Avataren, Aang.

Finnes det overlevende airbenders?

Selv om andre Airbenders er nevnt gjennom hele serien og det er Airbenders i The Legend of Korra, var Aang den eneste overlevende fra Air Nomads siden han ble frosset i isfjellet da Fire Nation angrep alle de 4 lufttemplene og drepte alle Airbenders.

Kan Air Acolytes Airbend?

Etter Harmonic Convergence ble en Air Acolyte, Otaku, selv en airbender. To uker etter at Zaheer og de kjente Red Lotus-medlemmene ble tatt ned, deltok Air Acolytes på Air Temple Island på Jinoras salvingsseremoni som en luftbøyningsmester.

Anbefalt: