Logo no.boatexistence.com

Hva er en advarselsbryter på frontlykter?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en advarselsbryter på frontlykter?
Hva er en advarselsbryter på frontlykter?

Video: Hva er en advarselsbryter på frontlykter?

Video: Hva er en advarselsbryter på frontlykter?
Video: How to use car lights correctly? 2024, Kan
Anonim

HID Warning Canceller, også kjent som HID Error Message Canceller, HID Decoder og HID Anti Flicker Capacitor er påkrevd for kjøretøy som får en frontlykt som "flimmer" eller "strobe-effekt" " etter å ha installert et HID-konverteringssett. De eliminerer også «Bulb Out»-advarsler eller «Bub Failure Warning» i oversikten.

Hva gjør en varslingskondensator?

The Warning-kansellererne hjelp til å behandle flimrings- og lyssignalproblemer. Dette tilbehøret består av elektriske kondensatorer på innsiden. Denne delen lagrer strømmen og frigjør den på et øyeblikk til en oppgitt pris.

Hva gjør en frontlyskondensator?

Kondensatorer brukes for å løse flimrende problemer som er svært vanlige med LED-sett. Problemer med lysflimring oppstår som følge av utskifting av LED-pære. … Deretter fortsetter datamaskinen gjentatte ganger å sende en spesiell puls til lysene som en måte å prøve å løse lysfeilen.

Trenger jeg antiflimmer-sele?

A Advarselsavbryter og relésele anbefales på det sterkeste hvis kjøretøyet ditt har kjørelys (DRL). I noen kjøretøy kan du også deaktivere DRL via datamaskinen om bord.

Trenger jeg en anti-flimmer-sele for LED-frontlykter?

De fleste LED frontlykter produserer ikke flimmer som et resultat av PWM, men for de som er berørt er denne anti-flimmer-selen en utmerket løsning.

Anbefalt: