Logo no.boatexistence.com

Var skyttergravskrigføring vellykket?

Innholdsfortegnelse:

Var skyttergravskrigføring vellykket?
Var skyttergravskrigføring vellykket?

Video: Var skyttergravskrigføring vellykket?

Video: Var skyttergravskrigføring vellykket?
Video: Close Combat Footage: Ukrainian Cripples Hundreds Russian Troops in the Bakhmut Trench 2024, Kan
Anonim

Var skyttergravskrigføring effektiv? skyttergraver ga beskyttelse mot kuler og skjell, men de bar sin egen risiko. Trench-fot, trench-feber, dysenteri og kolera kan påføre ofre like lett som enhver fiende.

Hvor vellykket var skyttergravskrigføring som strategi?

Hvor vellykket var skyttergravskrigføring som strategi? Ikke veldig. Det resulterte i en dødsituasjon. Hvem kjempet i det første slaget ved Marne?

Hvorfor fungerte ikke skyttergravskrig?

Tidlig i krigen ville soldater forlate skyttergravene for å storme fiendens skyttergraver Denne taktikken var til slutt mislykket; det var for lett for tropper befestet i en skyttergrav å drepe angripere. dem – de var fortsatt i fare for granater og giftgass, selv om de ikke kjempet aktivt.

Hvordan ble skyttergravskrigføring vunnet?

Krigen ville bli vunnet av siden som var i stand til å forplikte de siste reservene til vestfronten. Det hersket skyttergravskrig på vestfronten inntil tyskerne startet sin våroffensiv 21. mars 1918.

Hva var nøkkelen til suksess i skyttergravskrigføring?

Combined Arms: The Key to Success

I 1917 hadde kanadierne lært at nøkkelen til suksess i kamp var nære koordinering av artilleri og infanteri, samt stridsvogner, maskingevær, kampingeniører, kjemiske våpen, forsyningssystemet og fly.

Anbefalt: