Logo no.boatexistence.com

Ser sjøbier kamp?

Innholdsfortegnelse:

Ser sjøbier kamp?
Ser sjøbier kamp?

Video: Ser sjøbier kamp?

Video: Ser sjøbier kamp?
Video: Capital Cities - Safe And Sound 2024, Kan
Anonim

Ja, Navy SeaBees ser kamp.

Går sjøbier inn i kamp?

Men Seabees gjør ikke bare bygningsarbeid De blir også av og til oppfordret til å tjene som en kampstyrke, enten mens de ledsager andre militære grener i kampscenarier, eller i forsvar av byggeprosjektene som de gjør i felten. Faktisk er Seabees' motto "Vi bygger, vi kjemper. "

Bærer sjøbier våpen?

De er skarpskyttere med karabiner, Thompson maskinpistoler og maskingevær, i tillegg til eksperter med sine berømte bulldosere. På Iwo Jima beviste de at "Seabees Can Shoot!" samt bygge.

Er Navy Seabees spesialstyrker?

U. S. Spesialoperasjonskommando EuropaKABUL, Afghanistan - Naval Mobile Construction Battalions (NMCB), også kjent som Seabees, og Special Operations Forces (SOF) har en lang historie med å samarbeide, og dette forholdet har blitt styrket i løpet av de siste flere måneder på Camp Phoenix i Kabul.

Så Seabees kamp i andre verdenskrig?

Selv om disse basene ikke var i kampsoner var nødvendige for den totale krigsinnsatsen." " Nord-Afrika var Seabees' første kamp Landing med angrepet i november 1942, bygde de fasiliteter på Oran, Casablanca, Sifi og Fedala. … Der forberedte de pontongbokser av stål for første gangs bruk i kamp på Sicilia.

Anbefalt: