Logo no.boatexistence.com

Gjelder mini royale som en gevinst?

Innholdsfortegnelse:

Gjelder mini royale som en gevinst?
Gjelder mini royale som en gevinst?

Video: Gjelder mini royale som en gevinst?

Video: Gjelder mini royale som en gevinst?
Video: Золотая орда в Былинах Русских 2024, Kan
Anonim

Gjelder Mini Royale-seiere som en krigssone-seier? Nei, Mini Royale-seire er ikke det samme som Warzone-seire, og vil ikke telles i vinnerloggen din. Dette skyldes at det er en endring i formelen, med andre regler. Du kan ikke regne det som en Warzone-seier hvis det ikke er et standard Warzone-spill.

Teller mini Royale-statistikk?

Mini Royale gevinster teller bare ikke.

Gjelder Zombie Royale som en seier?

For alle de som lurte, teller Zombie Royale-gevinster?, svaret er yes. Å vinne i Zombie Royale teller som en seier som ligner på Warzone.

Er Mini Royale en Warzone-trio?

Men akkurat da spillerne begynte å finne ut taktikk og strategier, har Activision fjernet triomodusen og kuttet kartet til en enda mindre versjon. Rebirth Island Quads Mini Royale har kommet inn i rotasjonen som den eneste spillelisten på kartet, og fansen er helt rasende.

Teller tilbakekjøp quads som en seier?

Hva er Buy Back Quads i Warzone? Buy Back Quads er en tidsbegrenset Warzone-variantmodus som legger vekt på penger. Etter å ha dødd kan medlemmer av quad-baserte lag kjøpe seg tilbake til kampen. Dette fjerner behovet for å vinne en Gulag-kamp eller vente på en gjenoppstart fra lagkameratene dine.

Anbefalt: