Logo no.boatexistence.com

Hvilken skade forårsaker coypus?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken skade forårsaker coypus?
Hvilken skade forårsaker coypus?

Video: Hvilken skade forårsaker coypus?

Video: Hvilken skade forårsaker coypus?
Video: Израиль | Экскурсия в природу 2024, Juli
Anonim

I tillegg til å skade vegetasjon og avlinger, vil nutria ødelegge bredden av grøfter, innsjøer og andre vannforekomster Av størst betydning er imidlertid den permanente skaden som nutria kan forårsake. myrer og andre våtmarker. I disse områdene lever nutria av innfødte planter som holder sammen våtmarksjord.

Hva er Nutrias innvirkning på menneskers helse?

Nutria forårsaker omfattende skader på våtmarker, landbruksavlinger og strukturelle fundamenter som diker og veier. De kan også true menneskers helse og sikkerhet og tjene som et reservoar for tularemi og andre sykdommer.

Er Coypus aggressive?

Coypu er et annet navn for disse semi-akvatiske skapningene. Nutria, som mange andre dyr, har definitivt aggressivt potensial.

Hvorfor er nutria dårlig?

Nutria byr også på problemer på andre arenaer: Dyrene graver omfattende hulesystemer som noen ganger havner under veier, rundt broer og i kanaler og lemmer. De ødelegger også avlinger for tusenvis av dollar som sukkerrør og ris hvert år, og gjør millioner av dollar i skade på golfbaner.

Hvordan påvirker nutria næringsnettet?

Påvirkningen slutter ikke der. I USA er nutria ansvarlig for skade på landbruksvekster som ris, sukkerrør, mais og alfalfa, bare for å nevne noen. Deres kjærlighet til våtmarksvegetasjon og virvelløse dyr resulterer i mindre mat og ressurser for innfødte arter som moskus.

Anbefalt: