Logo no.boatexistence.com

Bør du beholde remitteringsråd?

Innholdsfortegnelse:

Bør du beholde remitteringsråd?
Bør du beholde remitteringsråd?

Video: Bør du beholde remitteringsråd?

Video: Bør du beholde remitteringsråd?
Video: Ronny Skjæveland | Du bør få beholde mer av dine egne penger 2024, Kan
Anonim

Remitteringsråd eller kvitteringer er ikke nødvendig når du betaler en leverandør. Det er mer en høflighet å hjelpe leverandøren din å matche pengene de har mottatt med fakturaene de har sendt. Det vil absolutt hjelpe dem med holder og vil skape gode kommunikasjonslinjer mellom deg og leverandøren din.

Trenger du å beholde remitteringsråd?

Må jeg beholde en kopi av alle remitteringsråd? Det er viktig å beholde kopier av remitteringer du sender til leverandører og de du mottar fra kunder Det kan komme et spørsmål med en faktura i fremtiden som krever at du henviser tilbake til et remitteringsråd.

Hvor lenge må du beholde remitteringsrådene?

Vi har angitt nedenfor den foreslåtte oppbevaringsperioden for dokumenter som oftest holdes av organisasjoner. Alt det ovennevnte må oppbevares i seks år fra slutten av regnskapsåret der transaksjonen ble utført.

Hva gjør jeg med et remitteringsråd?

Så, hva er remitteringsråd? Kort sagt er remitteringsråd et betalingsbevis som sendes av en kunde til en bedrift Vanligvis brukes det når en kunde ønsker å gi beskjed til en bedrift når en faktura er bet alt. På en måte tilsvarer pengesedler med kassekvitteringer.

Hvorfor er remitteringsråd viktig?

Et remitteringsråd hjelper med å holde oversikt og er fordelaktig for kundene som betaler med sjekk. Det hjelper mottakeren av remitteringsråd å sammenligne betalingsbeløpet sendt av kjøperen med det faktiske forf alte beløpet.

Anbefalt: