Logo no.boatexistence.com

Hvorfor er dekorative pæretrær dårlige?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er dekorative pæretrær dårlige?
Hvorfor er dekorative pæretrær dårlige?

Video: Hvorfor er dekorative pæretrær dårlige?

Video: Hvorfor er dekorative pæretrær dårlige?
Video: Why you shouldn't plant Ornamental Pear Trees (Bradford Pear) 2024, Kan
Anonim

Not the Pear You Want in Your Garden Mens blomstene ser flotte ut, produserer den illeluktende bær, og motvirker de visuelle fordelene vi får fra treet. Dypere problemer med treet som en invasiv art skyldes dets løpende forplantning, inkludert å fortrenge innfødte planter og ikke være vert for innfødte insekter.

Er pæretrær dårlige?

Prydepæretrær ser også bra ut året rundt. De viser frem sine vakre hvite blomster om våren, levende grønne blader om sommeren og høstfarger om høsten. … Og til tross for at den er kategorisert som en invasiv art på noen lister, lister ikke California pæren som invasiv for øyeblikket

Er dekorative pæretrær invasive?

Prydpære, Pyrus calleryana, inkluderer en rekke spesifikke kultivarer eller varianter av trær. … Sorten 'Bradford' er den mest kjente. Andre varianter inkluderer 'Aristocrat', ''Autumn Blaze', ''Capital', ''Chanticleer', ''Redspire' og 'Whitehouse'.

Hvorfor er blomstrende pæretrær dårlige?

Problemene. I tillegg til bli invasiv, har dette treet andre problemer som gjør det uelsket av huseiere som har dem. Trærne vokser utrolig fort, noe som ofte gjør at treverket er veldig mykt. Mykt treverk bryter i sterk vind og kraftig snø.

Er blomstrende pæretrær invasive?

Den asiatiske importen, Callery Pear (Pyrus calleryana), ofte k alt Bradford Pear, er et prydtre som er mye brukt i landskapsarbeid. Den har, som så mange andre plantedyrkede planter, rømt fra bolig- og kommersielle landområder og er utpekt som invasiv i mer enn halvparten av våre stater

Anbefalt: