Logo no.boatexistence.com

Når delte edge og lita seg?

Innholdsfortegnelse:

Når delte edge og lita seg?
Når delte edge og lita seg?

Video: Når delte edge og lita seg?

Video: Når delte edge og lita seg?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Edges affære med Lita resulterte i at han skilte seg med sin andre kone Lisa Ortiz i november 2005, nesten et år etter ekteskapet deres. Etter det begynte Edge å date den tidligere WWE-superstjernen Beth Phoenix, og de to fikk en datter og k alte henne Lyric Rose Copeland i 2013.

Hvorfor delte Lita og Edge seg?

Amy Dumas (Lita) hadde jukset Matt med Adam Copeland ifølge historien. I utgangspunktet kom bruddet på internett på en eller annen måte, og mange hørte at hun var utro med noen i selskapet … Det fikk Edge til å raket til toppen med Lita som manager og en vellykket karriere. egen.

Er Lita og Matt Hardy fortsatt venner?

Er Lita og Matt Hardy fortsatt venner? Matt Hardy, som Lita var utro med Edge, avsluttet forholdet deres tilbake i 2005. Imidlertid jobbet Matt Hardy og Lita sammen igjen da WWE konverterte den virkelige hendelsen til en historie. Matt Hardy deler ikke vennskap med Lita akkurat nå

Er Edge og Lita fortsatt sammen?

Hun var romantisk involvert med Matt Hardy fra 1999 – 2005 som hun møtte i januar 1999 under en NWA Mid Atlantic. Edge, ekte navn Adam Copeland datet Lita fra 2005 til november 2006. Dette betyr at de er ikke sammen lenger.

Gjorde Edge og Lita det virkelig i ringen?

En av de mest beryktede er Edge og Litas live-sex-feiring som fant sted på Raw i 2006. For de som ikke er kjent med segmentet, ønsket Edge å feire å vinne verdenstittelen ved å ha sex med Lita midt i ringen De to kledde av seg undertøyet og la seg i en seng.

Anbefalt: