Når døde joselyn cano?

Innholdsfortegnelse:

Når døde joselyn cano?
Når døde joselyn cano?

Video: Når døde joselyn cano?

Video: Når døde joselyn cano?
Video: Joselyn Cano Live Visitation and Chapel Blessing 2024, Oktober
Anonim

Joselyn Cano var en amerikansk modell, motedesigner og internettpersonlighet.

Hvorfor døde Joselyn Cano?

Joselyn Cano hadde 12,8 millioner følgere på Instagram. Joselyn Cano, en 29 år gammel modell og Instagram-influenser, døde 7. desember etter at en angivelig rumpeløft-operasjon gikk g alt, heter det i en Mirror-rapport. Fansen hennes ga henne kallenavnet "den meksikanske Kim Kardashian ".

Hvem var Joselyn Cano-operasjonen?

"I følge dette er kirurgen som opererte joselyncano-modellen i Colombia, navnet hans er Hugo Aguilar Villa," publiserte Nelssie Carrillo sammen med en serie bilder av legen.

Hvem døde av Kim Kardashian?

Popular Instagram modellen Joselyn Cano, 30, har dødd av en påstått mislykket rumpeløft-operasjon. Cano var populær kjent som den 'meksikanske Kim Kardashian og bor i California. Ifølge rapporter hadde Cano reist til Colombia for operasjonen der hun døde 7. desember på grunn av komplikasjoner etter operasjonen.

Fungerer brasiliansk rumpeløft?

En brasiliansk rumpeløft kan være et flott alternativ for å forbedre formen og størrelsen på baken; Imidlertid er enkelte pasienter bedre egnet til prosedyren, og det er viktig å ha realistiske forventninger til operasjonen, utvinningen og resultatene.

Anbefalt: