Logo no.boatexistence.com

Hva er useeffect-oppryddingsfunksjonen?

Innholdsfortegnelse:

Hva er useeffect-oppryddingsfunksjonen?
Hva er useeffect-oppryddingsfunksjonen?

Video: Hva er useeffect-oppryddingsfunksjonen?

Video: Hva er useeffect-oppryddingsfunksjonen?
Video: Full React Tutorial #24 - useEffect Cleanup 2024, Juli
Anonim

Effect cleanup-funksjoner Reager utfører oppryddingen når komponenten demonteres useEffect-kroken er bygget på en måte at hvis vi returnerer en funksjon i metoden, blir den utført når komponenten demonteres. … I React 17 er funksjonene for brukEffect-opprydding forsinket til commit-fasen er fullført.

Hva er opprydding i React?

React utfører oppryddingen når komponenten demonteres. … Dette er grunnen til at React også rydder opp effekter fra forrige gjengivelse før du kjører effektene neste gang.

Hva er bivirkningsopprydding i React?

3. Opprydding på rekvisitt eller tilstandsendring. Mens bivirkningsoppryddingen i restaurantapplikasjonen skjer når komponenten demonteres, kan det være tilfeller der du vil avbryte en hentingsforespørsel ved komponentoppdateringDet kan for eksempel skje når bivirkningen avhenger av en rekvisitt.

Hva brukes useEffect til?

1. useEffect er for side-effects. En funksjonell React-komponent bruker rekvisitter og/eller tilstand for å beregne utgangen. Hvis den funksjonelle komponenten gjør beregninger som ikke er målrettet mot utgangsverdien, kalles disse beregningene sideeffekter.

Når skal useEffect brukes?

3 svar. Ideen med å bruke useEffect-hook er for å utføre kode som skal skje under livssyklusen til komponenten i stedet for på spesifikke brukerinteraksjoner eller DOM-hendelser.

Anbefalt: