Logo no.boatexistence.com

Bør håndleddsstøtten være stram?

Innholdsfortegnelse:

Bør håndleddsstøtten være stram?
Bør håndleddsstøtten være stram?

Video: Bør håndleddsstøtten være stram?

Video: Bør håndleddsstøtten være stram?
Video: Самая быстрая в мире игровая клавиатура Corsair K100 для конечных пользователей 2024, Kan
Anonim

Du kan finne en håndleddsstøtte, som noen ganger kalles en skinne, i de fleste apotek. Eller en ergoterapeut kan lage en for deg. Når du tar på deg bøylen, vil du vil at den skal være tettsittende, men ikke for stram Du vil være sikker på at du ikke legger enda mer press på karp altunnelen.

Er det ille å bruke håndleddsbøyle hele tiden?

“Hvis du har f alt eller tror du kan ha brukket hånden eller håndleddet, er det greit å bruke tannregulering over natten til du kan komme deg til legekontoret,” sier Dr. Delavaux. "Men sørg for å få det sjekket ut, spesielt hvis smertene ikke blir bedre etter en dag eller to. "

Kan bruk av håndleddsstøtte forårsake skade?

Som et resultat av de isometriske bevegelsene fra bruk av håndleddsstøtte, forårsaker du mer belastningsskader på seneneDet er fordi de jobber hardere mot den faste bøylen. Dette er grunnen til at mange leger nå anbefaler at du IKKE bruker bøyle for senebetennelse i håndleddet 24/7.

Hvor stram er for stram håndleddsstøtte?

Når du fester stroppene, bør du sørge for at bøylen er tettsittende nok til å begrense bevegelsen, men løs nok til at blodet kan strømme. Du vil ikke ha bøylen så stram at den stenger sirkulasjonen.

Hvor lenge bør du bruke en karp altunnelskinne?

Du bør fortsette å bruke tannregulering i minst 4 til 8 uker eller til symptomene dine er borte. Å bruke en håndleddsbøyle om natten kan også bidra til å redusere hevelser og redusere trykket på nerven.

Anbefalt: