Logo no.boatexistence.com

Hvem er eneforhandler?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er eneforhandler?
Hvem er eneforhandler?

Video: Hvem er eneforhandler?

Video: Hvem er eneforhandler?
Video: Marketing - Exclusive Distribution 2024, Kan
Anonim

Enedistributørskap er der leverandøren utnevner en distributør som sin eneste (eller "eneste") distributør innenfor et spesifisert territorium, men i motsetning til "eksklusiv distribusjon"-modellen er leverandøren fortsatt i stand til å markedsføre de aktuelle varene til sluttbrukerne slik de ønsker.

Hva er eksklusiv og enedistributør?

Eksklusive rettigheter hindrer leverandøren som aktivt søker salg i distributørenes territorium og fra å utnevne andre distributører i territoriet. Enerettigheter hindrer leverandøren i å utnevne en annen distributør i territoriet, men vil ikke forhindre at leverandøren søker salg der.

Hva er enedistributøravtale?

En enedistributøravtale er en der produsenten selger eksklusivt til én distributør. Enedistributøravtaler brukes i mange bransjer, inkludert media og underholdning, medisinsk utstyr, elektronikk og klær.

Hva er en eneimportør?

En enedistributøravtale vil tillate deg å importere og selge produktet der du er, uten at noen andre prøver å selge nøyaktig det samme produktet i ditt territorium.

Hvem er den autoriserte distributøren?

En autorisert forhandler er en person eller et selskap autorisert av en produsent til å selge produktene sine. Denne forhandleren har en franchise for å representere et veletablert merke og distribuere produktene.

Anbefalt: