Logo no.boatexistence.com

Hvor livlige er cocker spaniels?

Innholdsfortegnelse:

Hvor livlige er cocker spaniels?
Hvor livlige er cocker spaniels?

Video: Hvor livlige er cocker spaniels?

Video: Hvor livlige er cocker spaniels?
Video: Семь лет песик просидел на цепи. Вы не поверите, что произошло потом! 2024, Kan
Anonim

Cocker spaniels er kjent for å være milde, omgjengelige og kjærlige, men likevel livlige. De anses generelt som gode med barn. De har en tendens til å være ikke-aggressive mot andre dyr og mennesker, men det betyr også at de ikke er spesielt gode vaktbikkjer.

Hvor aktive er cocker spaniels?

Den veloppdrettede Cocker Spaniel har et søtt temperament. Han er kjærlig og kosete og elsker å delta i familieaktiviteter. Han er leken, våken og aktiv, og liker enhver trening fra en rask spasertur til jakt i felten. Cocker er kjent for å være en sensitiv hund, både ment alt og fysisk.

Er cocker spaniels pratsomme?

Igjen, hver hund er forskjellig, men Cockers er ofte en ganske vokal raseNår de er spente, liker de å "snakke". Dette betyr bare at du må jobbe med å belønne de stille stundene eller be om et alternativ når vokaliseringen begynner for å unngå at det blir en ukontrollert vane. Cockerkåper varierer ganske mye.

Er cocker spaniels alltid hyper?

Cocker spaniels er alltid begeistret, uansett hvor gamle de blir. Selv om en Cocker Spaniel er fem måneder eller seksten år gammel; de vil ha dette glimtet av spenning i øynene og forbli lekne til siste slutt!

Er cocker spaniels hektiske?

Energi. Alle som ønsker å ønske en cocker spaniel velkommen inn i hjemmet sitt, må vite at de har ofte høy energi og er veldig spente Men arbeidsbelastningen krever ofte mer mosjon (jeg går min to ganger om dagen i en time, lenger i helgen) og mer hjernestimulering.

Anbefalt: