På forelesninger og seminarer?

Innholdsfortegnelse:

På forelesninger og seminarer?
På forelesninger og seminarer?

Video: På forelesninger og seminarer?

Video: På forelesninger og seminarer?
Video: Seminars - what to expect 2024, Oktober
Anonim

Sammendrag: Forskjeller mellom seminarer og forelesninger

  • Et seminar er en liten gruppeøkt der du får sjansen til å diskutere innholdet du har fått i oppdrag å lære for uken.
  • En forelesning er en stor gruppeøkt der læreren er den sentrale diskusjonslederen.

Hva er forskjellen mellom seminarforelesninger og veiledninger?

En veiledning er der du møter en foreleser enten for en en-til- one session eller som en liten gruppe, vanligvis enten på foreleserens kontor eller et seminarrom. … Et seminar er som en veiledning i større skala. Du vil ha 1 foreleser og hvor som helst opptil 30 studenter (noen ganger noen flere på populære kurs).

Hva er forelesningsseminarer og veiledninger?

Tutorial (Tute) - Vanligvis mindre formell enn en forelesning, veiledningene er små klasser der stoff fra forelesninger og opplesninger kan diskuteres mer detaljert. Seminar: En kombinasjon av en forelesning og veiledning (som vanligvis består av både forelesningen og veiledningen som undervises sammen)

Hva er forskjellen mellom forelesninger og veiledninger?

En forelesning er en formell presentasjon utført av foreleseren din. Veiledningene er mindre klasser som tillater diskusjon av forelesningsinnhold og oppgaver. Du kan stille spørsmål og avklare hva du har studert. Workshops involverer vanligvis vitenskapelig ansatte som presenterer temaer eller konsepter knyttet til kurset.

Hva gjør du på forelesninger?

Forelesninger er hovedsakelig for studenter som tar klassenotater mens læreren deres arbeider gjennom en presentasjon, og/eller case-studier og teorier knyttet til emnet, som er den grunnleggende forelesningsbetydningen.

Anbefalt: