Logo no.boatexistence.com

Hva er tiffin-tjeneste?

Innholdsfortegnelse:

Hva er tiffin-tjeneste?
Hva er tiffin-tjeneste?

Video: Hva er tiffin-tjeneste?

Video: Hva er tiffin-tjeneste?
Video: Karma Foods Tiffin Delivery Service Manchester 2024, Kan
Anonim

Tiffin-tjeneste forklart. Tiffins er metallbeholdere som har blitt brukt over hele India for å frakte måltider til og fra jobb. De symboliserer den kulturelle betydningen av hjemmelagde måltider. Vi elsker denne ideen og elsker at vi kan bringe dette til familien din.

Hvordan fungerer tiffin-tjenesten?

Modellen for tiffin-servicevirksomhet er ganske enkel. Du serverer fersk og sunn hjemmelaget mat til folk som bor borte fra hjemmene sine. Vanligvis vil kundene dine være unge arbeidere eller studenter.

Hva betyr tiffin-tjenesten?

Ordet tiffin kommer fra det engelske ordet som brukes for korte måltider eller snacks tatt mellom måltidene. Generelt betyr det et lett måltidDe fleste slike tiffin-tjenester tilbyr ferske engangsmåltider som inneholder en blanding av vegetariske oppskrifter og ikke-vegetarisk mat, eller det kan inneholde rene grønnsaker eller ikke-vegetariske.

Hvorfor heter det tiffin?

Etymologi. I den britiske Raj ble tiffin brukt for å betegne den britiske skikken med ettermiddagste som hadde blitt erstattet avden indiske praksisen med å ha et lett måltid på den tiden. Det er avledet fra "tiffing", et engelsk begrep som betyr å ta en liten drink.

Hva er en tiffin-person?

tiffin Legg til i liste Del. … Det ble k alt tiffin, etter den engelske slangen tiffing, " to take a little drink" I Nord-India er tiffin i utgangspunktet lunsj, ofte en pakket i en matboks i metall, også k alt en tiffin. Folk som selger ferdigpakkede tiffins kalles tiffin wallahs eller dabbawalas.

Anbefalt: