Logo no.boatexistence.com

Hvilken yuga etter kali yuga?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken yuga etter kali yuga?
Hvilken yuga etter kali yuga?

Video: Hvilken yuga etter kali yuga?

Video: Hvilken yuga etter kali yuga?
Video: THERION - Kali Yuga III (OFFICIAL MUSIC VIDEO) 2024, Juli
Anonim

Kali Yuga, i hinduismen, er den fjerde og verste av de fire yugaene (verdens tidsaldre) i en Yuga-syklus, etterfulgt av Dvapara Yuga og etterfulgt av neste sykluss Krita (Satya) Yuga.

Hvilken Yuga kommer etter Kali Yuga?

Bortsett fra Kali Yuga, er det tre andre Yugaer: Sat Yuga (Age of Wisdom and Truth), Treta Yuga (Silver Age) og Dwapara Yuga (Kobberalder). I Brahma-Vaivarta Purana sier Lord Krishna at Kali-yuga vil ende 5000 år etter begynnelsen, som vil være begynnelsen på en gullalder.

Skal kalyug avsluttes i 2025?

Den var av 12 000 år, bestående av fire Yugaer med samme varighet på 2 700 år hver, atskilt av overgangsperioder på 300 år.… I de siste 2700 årene har vi utviklet oss gjennom den stigende Kali Yuga, og denne Yugaen går mot slutten i 2025

Hva vil skje etter slutten av kalyug?

I følge vedisk beregning, når Kali Yuga når sitt høydepunkt, vil verden gå gjennom en stor omveltning Ikke nødvendigvis i tilfelle krig, men kanskje i tilfelle befolkningseksplosjon og naturlig katastrofer. Og etter det vil en ny æra begynne. Historien om Ramayana ble delt.

Hvilken Yuga er før kalyug?

Varighet og struktur. Hindutekster beskriver fire yugaer (verdens tidsaldre)⁠ i en Yuga-syklus- Krita (Satya) Yuga, Treta Yuga, Dvapara Yuga og Kali Yuga-hvor, med start i rekkefølge fra den første alderen, minker lengden til hver yuga med en fjerdedel (25 %), noe som gir proporsjoner på 4:3:2:1.

Anbefalt: