Logo no.boatexistence.com

Er koding alltid på engelsk?

Innholdsfortegnelse:

Er koding alltid på engelsk?
Er koding alltid på engelsk?

Video: Er koding alltid på engelsk?

Video: Er koding alltid på engelsk?
Video: Меня нанял Европейский центральный банк. Как устроиться на работу в ЕЦБ или финансовые фирмы 2024, Juli
Anonim

De fleste nye koder er faktisk utviklet av engelsktalende personer. Men ikke alle programmeringskoder er på engelsk. Selv om de fleste nøkkelord er skrevet på engelsk, er kommentarer, variable brukerskrevne klasser og metoder ofte på programmererens eget språk.

Kan du kode på andre språk enn engelsk?

I tillegg til disse fire allment tilgjengelige, flerspråklige programmeringsspråkene, er det flere dusin, kanskje hundre eller så, programmeringsspråk som er tilgjengelige på et eller to andre språk enn engelsk, for eksempel Qalb(arabisk), kinesisk python, farsinet (persisk), hindawi programmeringssystem (bengalsk, gujarati og …

Hvorfor er kodespråk på engelsk?

Engelsk. Engelsk er det mest brukte språket over hele verden, og det vanligste språket for ikke-engelsktalende å lære som andrespråk. Dermed er det mer sannsynlig at programmeringsspråk skrevet på engelsk blir populære enn programmeringsspråk skrevet på andre språk

Hvilket språk koder du på?

Det er flere kodespråk som brukes til programmering. Noen av de vanligste språkene inkluderer JavaScript, Python, C, C++ og Ruby.

Er koding et annet språk?

DET ER MANGE ULIKE SPRÅK Det samme gjelder kodespråk. Mens ett språk kanskje kan løse ulike problemer, kan et annet språk kanskje gjøre det litt bedre.

Anbefalt: