Logo no.boatexistence.com

Kan du kjøre på flytende fyll?

Innholdsfortegnelse:

Kan du kjøre på flytende fyll?
Kan du kjøre på flytende fyll?

Video: Kan du kjøre på flytende fyll?

Video: Kan du kjøre på flytende fyll?
Video: How Far Can You REALLY Drive On 1 Litre Of Fuel? 2024, Kan
Anonim

Flowable Fills primære fordeler er at den fyller tomrom fullstendig, jevner ut seg selv og vil ikke konsolidere seg etter at den har stabilisert seg. Den kan plasseres veldig raskt uten komprimering og uten inspeksjon, og den kan asf alteres på bare noen få timer.

Hvor lang tid tar det å herde flytbar fylling?

Herding av flytbare fyllblandinger som inneholder 5 prosent sement (som er tilstrekkelig til å bære vekten til en gjennomsnittlig person) kan vanligvis forventes innen ca. 1 til 4 timer Innen 24 timer, anleggsutstyr er vanligvis i stand til å bevege seg over overflaten av den flytbare fyllingen uten noen tilsynelatende skade.

Hvor hardt blir flytbart fyll?

Flytbar fylling er definert av American Concrete Institute (ACI) som et selvkomprimerende sementholdig materiale som er i flytbar tilstand ved plassering og har en trykkstyrke på 8,3 MPa (1 200 lb) /i2) eller mindre innen 28 dager.

Er flytbar fylling selvnivellerende?

Flytbar fyll er et selvkomprimerende lavstyrkemateriale som plasseres som en væske. Nedfallet er vanligvis større enn 8 tommer, og det selvnivellerende materialet kan plasseres med minimal innsats, siden det ikke krever tamping eller vibrasjon.

Hva er fordelen med flytbar fyll?

Flytbar fylling er designet for å bli gravd ut slik at den lett kan fjernes om nødvendig Den fungerer som komprimert sand og kan graves ut med utstyr eller håndverktøy. Andre fordeler er allværskonstruksjon og effektiv materialbruk. Veimannskaper kan plassere flytende fyll i regn, snø eller underkjølt vær.

Anbefalt: