Logo no.boatexistence.com

Er semikolon obligatorisk i javascript?

Innholdsfortegnelse:

Er semikolon obligatorisk i javascript?
Er semikolon obligatorisk i javascript?

Video: Er semikolon obligatorisk i javascript?

Video: Er semikolon obligatorisk i javascript?
Video: История фронтенда. JavaScript как отражение новой эпохи. 18+ 2024, Kan
Anonim

Nei, semikolon er vanligvis valgfritt i JavaScript (Google for ASI / automatisk semikoloninnsetting). Å bruke dem får koden til å se mye renere ut, og ASI er en fryktelig feilfunksjon (i hvert fall etter min mening).

Er semikolon påkrevd i JavaScript?

Semikolon er ikke nødvendig for JavaScript-programmering, likevel råder jeg deg til å bruke det. Det gjør koden din mer lesbar og er faktisk en god praksis, og nesten alle kule programmeringsspråk bruker den. Ta et standpunkt og bruk det, det er opp til deg nå!

Hva er hensikten med et semikolon i JavaScript?

Semikolon er en viktig del av JavaScript-koden. De er lest og brukt av kompilatoren for å skille mellom separate setninger slik at setninger ikke lekker inn i andre deler av koden.

Er semikolon nødvendig?

Regler for bruk av semikolon

Et semikolon brukes oftest for å koble (i en enkelt setning) to uavhengige setninger som er nært beslektet i tanke … Bruk en semikolon mellom uavhengige setninger forbundet med en koordinerende konjunksjon hvis setningene allerede er punktert med kommaer eller hvis setningene er lange.

Bruker du semikolon etter en JavaScript-funksjon?

9 svar. Semikolon etter funksjonserklæringer er ikke nødvendig. Det er ingen semikolon grammatisk nødvendig, men lurer kanskje på hvorfor? Semikolon tjener til å skille utsagn fra hverandre, og en funksjonserklæring er ikke en uttalelse.

Anbefalt: