Logo no.boatexistence.com

Hva er fungerende cockers?

Innholdsfortegnelse:

Hva er fungerende cockers?
Hva er fungerende cockers?

Video: Hva er fungerende cockers?

Video: Hva er fungerende cockers?
Video: The Working Cocker and what it is working cocker springer spaniel Gundog Training 2024, Kan
Anonim

English Cocker Spaniel er en aktiv, godmodig, sportslig hund som står godt oppe på manken og er kompakt bygget. Det er "felt" eller "arbeidende" cockere og "house" cockere. Det er en av flere varianter av spaniel og er grunnlaget for dens amerikanske fetter, American Cocker Spaniel.

Hva er forskjellen mellom en showcocker og en fungerende cocker?

En av forskjellene er show Cockers er vanligvis mer avslappede og elsker menneskelig hengivenhet, mens Working Cockers har et slikt driv og kan gjerne være ute hele dagen, og det er min erfaring til tross for at de er det perfekte familiekjæledyret, foretrekker cockers å strekke seg ut av seg selv i stedet for å kose seg på fanget.

Er arbeidende Cockers gode kjæledyr?

Opprinnelig oppdrettet som skytterhunder, Cocker Spaniels naturlige instinkter til å "arbeide" betyr at de er intelligente, lojale og villige til å behage Kjent for å være livlige, tilpasningsdyktige og vennlige, de kan leve veldig lykkelig i alle typer husholdninger. Snille og milde, Cocker Spaniels kan være utmerkede hunder for førstegangseiere.

Hva er forskjellen mellom arbeidende cocker spaniels?

Den virkelige forskjellen ligger imidlertid i oppførselen deres. Show-typer krever generelt mindre trening og er ofte ganske duftfokuserte, og bruker mye tid på å snuse. Arbeidscockere er svært energiske og har en tendens til å gå over alt i toppfart. De krever ofte mer stimulering enn showcockers.

Er arbeidscockerspanieler gode familiehunder?

Er Cocker Spaniels gode familiedyr? Ja, disse nydelige valpene er en mild, snill og kjærlig følgesvenn og er geniale å vurdere hvis du har små barn. De er kjent for sitt muntre, sunne og pålitelige temperament.

Anbefalt: