Logo no.boatexistence.com

På skade synonym?

Innholdsfortegnelse:

På skade synonym?
På skade synonym?

Video: På skade synonym?

Video: På skade synonym?
Video: Learn 150 Common Synonyms Words in English to Improve your Vocabulary 2024, Kan
Anonim

På denne siden kan du oppdage 23 synonymer, antonymer, idiomatiske uttrykk og relaterte ord for skade, som: disadvantage, minus, assistanse, tap, profitt, ugagn, handikap, skade, hindring, hjelp og svekkelse.

Hva betyr det på bekostning av bety?

formell.: på en måte som er skadelig for (noen eller noe) Han legger all sin tid i karrieren, til skade for hans personlige liv.

Er skaden riktig?

Denne bruken av 'at' er helt korrekt, og setningen som inneholder den er perfekt engelsk. michael13 sa: Da jeg var på skolen, sa læreren min til meg at PÅ KOSTNAD og TIL DETRIMENT er engelsk, TIL KOSTNAD og PÅ DETRIMENT er det ikke i det hele tatt.

Hva er et stort ord for negativ?

På denne siden kan du oppdage 106 synonymer, antonymer, idiomatiske uttrykk og beslektede ord for negativ, som: cynical, negativisme, skadelig, motstridende, nullifying, disavowal, pessimistic, opphevende, kul, elektronegativ og dobbeltnegativ.

Hva kaller du en som alltid er negativ?

Ordet er pessimist, en person som forventer det verste. Mr X er en pessimist. Kontrast med optimist. Det sies ofte at mens optimister er lykkeligere, har pessimister oftere rett. og.

Anbefalt: