Logo no.boatexistence.com

Krever zoologi fysikk?

Innholdsfortegnelse:

Krever zoologi fysikk?
Krever zoologi fysikk?

Video: Krever zoologi fysikk?

Video: Krever zoologi fysikk?
Video: Кровеносная система | БИОЛОГИЯ ЕГЭ | Лина Клевер 2024, Kan
Anonim

Matematikk, fysikk og organisk kjemi Zoologikravene inkluderer et kurs i organisk kjemi, som omhandler de kjemiske prosessene til levende ting, og derfor er ganske gunstig for zoologifag. To semestre med innledende fysikk erogså nødvendig for B. S. i zoologi.

Hvilke fag trenger du for zoologi?

Biologi er det viktigste faget hvis du vil studere zoologi. Nesten alle universiteter vil kreve dette, og mange vil også spørre etter matematikk eller annen vitenskap, som fysikk eller kjemi. Psykologi kan også være nyttig, spesielt hvis du ønsker å spesialisere deg i den atferdsmessige siden av zoologi.

Hva kreves for å være zoolog?

Zoologer krever minst en bachelorgrad i zoologi og dyrelivsbiologi, eller i et relatert felt som økologi. En lavere grad i biologi med studier i dyrelivsbiologi og zoologi er en god forberedelse for denne karrieren. For etterforskningsarbeid eller vitenskapelig arbeid på høyere nivå er det nødvendig med en mastergrad.

Er zoologi vanskelig å studere?

Å bli zoolog tar hardt arbeid og et stort engasjement for å studere marin- eller dyrelivsbiologi, men til syvende og sist er en karriere innen dette feltet ekstremt givende. Enkelt sagt, zoologer studerer dyr, deres oppførsel, naturlige miljøer og kan utføre gruppe- eller uavhengig forskning på en rekke områder.

Hvor mye tjener zoologer?

Hvor mye tjener en zoolog? Gjennomsnittslønnen til en zoolog er rundt $60 000, og de fleste jobber heltid. I følge Bureau of Labor Statistics (BLS) var median årslønnen for zoologer $63.420 i mai 2018. De som jobbet i den føderale regjeringen hadde høyest medianlønn.

Anbefalt: