Logo no.boatexistence.com

Hvor er kelley fra under dekk?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er kelley fra under dekk?
Hvor er kelley fra under dekk?

Video: Hvor er kelley fra under dekk?

Video: Hvor er kelley fra under dekk?
Video: Architecture Kata #1 - Разбор с экспертом [Как работает настоящий Solution Architect] #ityoutubersru 2024, Kan
Anonim

Kelley bor nå i Fort Lauderdale og jobber heltid som kaptein. Karrieren hans som kaptein startet imidlertid først i løpet av det siste året eller så. Under et intervju med BravoTV avslørte Kelleys søster Amy, som også var med i Bravo-serien, at Kelley bestemte seg for å bli kaptein under pandemien.

Hvor er Amy og Kelley fra underdekk?

Alt virker rosenrødt i livet til den evig sjarmerende flyvertinnen. Amy forlot showet etter to sesonger, og ifølge Kate lever hun "i utgangspunktet drømmen utenfor Below Deck-verdenen." Amy forlovet seg i juli, og broren Kelley har nylig annonsert at hun nå er gift.

Er Amy og Kelley fra Below Deck søsken?

The Below Deck-alun deler en oppdatering om forholdet hennes til broren og hva han gjør nå. Kelley Johnson delte en titt på søster Amy Johnsons bryllup med Ellis Lenthall selv før hun gjorde det. … "Og så Kelley hjalp til med å være den tredje skytespilleren for bryllupet vårt. Så han var der og hjalp til med fotograferingen."

Er Kelly fortsatt i yachting?

Kelley Johnson er født og oppvokst i Wichita Falls, Texas, sammen med sin eldre søster og tidligere rollebesetningsmedlem, Amy. … Etter at forholdet ikke fungerte, forlot Kelley med glede skrivebordsjobben for å bli med i yachtindustrien. Siden den gang flyttet Kelley tilbake til Fort Lauderdale, FL og er for tiden kaptein på en yacht.

Er Kate fortsatt venn med Ben?

Siden deres tid på Bravo-serien har Ben og Kate forblitt venner og bor til og med i samme bygning. Selv om de ikke er romantisk sammen, avslørte duoen tidligere hvordan kjærlighetslivet deres gikk.

Anbefalt: