Logo no.boatexistence.com

Kan en forhjulsdrevet bil overstyre?

Innholdsfortegnelse:

Kan en forhjulsdrevet bil overstyre?
Kan en forhjulsdrevet bil overstyre?

Video: Kan en forhjulsdrevet bil overstyre?

Video: Kan en forhjulsdrevet bil overstyre?
Video: Гонщики канджо на Osaka Auto Messe | TMNG in Japan #3 2024, Kan
Anonim

Sporty forhjulsdrevne biler er mer sannsynlig å oppleve overstyring enn en standardbil på grunn av kjøretøyoppsettet. … Forhjulsdrevne biler er spesielt utsatt for overstyring på grunn av vektoverføringen fremover kombinert med lett bakende. Spørsmål: Når en FWD-bil akselererer, overføres vekten bakover.

Over- eller understyrer forhjulsdrevne biler?

Understyring skjer vanligvis i forhjulsdrevne biler, mens overstyring for det meste ses i bakhjulsdrevne biler, men begge er mulig i alle drevoppsett.

Hvordan fikser du en FWD-overstyring?

Hva er den riktige måten å fikse overstyring på i en FWD-bil? Du kan prøve: mindre lufttrykk bak; tå baken inn litt mer (trenger ikke nødvendigvis ha toe-IN, men kanskje mindre toe-out); hvis swaybaren din er justerbar, myk den opp et klikk; myk opp dempingen bak hvis de er justerbare.

Hvorfor overstyrer FWD-biler?

På en forhjulsdrevet plattform er det mer sannsynlig at du opplever understyring hvis du kommer inn i et varmt hjørne. Men hvis du er i svingen i høy hastighet og slipper gassen, vil bilens vekt skifte fra bak til front Dette forårsaker fenomenet snap-overstyring.

Understyrer forhjulsdrevne biler?

Forhjulsdrevne biler har en tendens til å ha understyring fordi forhjulene håndterer både akselerasjon og styring, og øker trekkraften på dekkene. Biler med motoren plassert foran forakslene har en tendens til å ha mer understyring, inkludert firehjulsdrevne Subarus og Audier.

Anbefalt: