Logo no.boatexistence.com

Hvorfor fungerer en hot tottie?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor fungerer en hot tottie?
Hvorfor fungerer en hot tottie?

Video: Hvorfor fungerer en hot tottie?

Video: Hvorfor fungerer en hot tottie?
Video: MIMS - This Is Why I'm Hot (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

"Hot toddies, som navnet tilsier, serveres varme. Varme gjør underverker for noen når de er syke En varm drikke kan berolige halsen og kan gi noen som har risting (med) fryser følelsen og komforten av en varm klem," sa Ascher. Varmen hjelper også til å bryte ned og tynne ut slim for å fjerne det fra kroppen.

Fungerer virkelig en hot Tottie?

Begge eksperter konkluderte med at en varm toddy er en beroligende drink som kan hjelpe til med å dempe noen forkjølelsessymptomer, men den har ikke mer helbredende kraft enn en skål med suppe eller en dampende kopp te. "Det vil få deg til å føle deg bedre fordi det er trøstende og det vil hjelpe å erstatte noen væsker, men ikke mye annet," sier Kacew.

Hvorfor er en varm toddy bra for deg?

Likevel kan en varm, krydret drink som toddy hjelpe hvis du er syk. … Krydderne stimulerer spytt, hjelper sår hals, og sitronen og honningen vil stimulere slim, skriver hun og siterer Ron Eccles, direktør for Common Cold Center ved Cardiff University.

Hvorfor hjelper en varm toddy forkjølelse?

Og det viser seg at kjerneingrediensene i en varm toddy - whisky, varmt vann, honning og sitron - gjør stort sett det samme. Et flott avsvellende middel, alkoholen i whisky utvider blodårene, noe som gjør det lettere for slimhinnene å håndtere infeksjonen.

Er varm whisky bra for en forkjølelse?

Whisky er et utmerket middel mot kongestivhet, og det bidrar til å lindre enhver smerte forbundet med kald hode. Varme væsker av noe slag er en god måte å lindre sår hals. Honning og sitron bidrar til å lindre hoste og lunger.

Anbefalt: