Logo no.boatexistence.com

Når sluttet freightliner å lage Columbia?

Innholdsfortegnelse:

Når sluttet freightliner å lage Columbia?
Når sluttet freightliner å lage Columbia?

Video: Når sluttet freightliner å lage Columbia?

Video: Når sluttet freightliner å lage Columbia?
Video: THIS Is Why America Stopped Making Cab-over Trucks 2024, Kan
Anonim

The Century Class ble Freightliners flaggskipmodell da FLD avsluttet produksjonen i 2001 Da Freightliner Columbia ble introdusert for 2002, forble Century Class flaggskipmodellen, ettersom Columbia var markedsført først og fremst som en flåtelastebil, mens Century Class var mer ment for eier-operatører.

Er Freightliner Columbia fortsatt laget?

Freightliner har introdusert en ny klasse 8-lastebil som den sier vil gi forbedret drivstofflengde, førerkomfort og ergonomi. Cascadia vil etter hvert erstatte Columbia og Century Class-kjøretøyene.

Hva er forskjellen mellom Freightliner Columbia og Century?

Subject: Re: Kan noen fortelle meg forskjellen mellom Freightliners Columbia- og århundremodeller? Århundreklassens lastebiler er vanligvis over landeveisbilene der columbia vanligvis er mindre med en daghytte eller en liten sovekabinGrunnen til at de tar med mer er fordi de har en tendens til å ha færre mil på seg.

Hva er toppen av linjen Freightliner?

Cascadia er den mest avanserte lastebilen Freightliner noensinne har tilbudt. Avansert aerodynamikk hjelper den å skjære gjennom luften og øke drivstoffeffektiviteten.

Hvilken motor er det i en Freightliner Columbia?

The Freightliner Columbia

Med sin aerodynamiske stil sammen med en Detroit 60-seriemotor får du en pålitelig arbeidshest med eksepsjonell drivstoffbruk og lavere driftskostnader.

Anbefalt: