Logo no.boatexistence.com

Hva er semi-hermetisk kompressor?

Innholdsfortegnelse:

Hva er semi-hermetisk kompressor?
Hva er semi-hermetisk kompressor?

Video: Hva er semi-hermetisk kompressor?

Video: Hva er semi-hermetisk kompressor?
Video: Semi-hermetic Compressors 2024, Kan
Anonim

Semi-hermetiske kompressorer bruker et støpejernshus for de essensielle delene Motoren og kompressoren er fortsatt plassert sammen, men de kan nås etter behov. Dette muliggjør vedlikeholdskontroller og reparasjon eller utskifting av deler ettersom de brytes ned i stedet for en total svikt i systemet.

Hva er forskjellen mellom hermetisk og semi-hermetisk kompressor?

Nå i vanlig bruk, er den designet for å løse noen av de største manglene ved den hermetiske kompressoren. … Semi-hermetiske kompressorer bruker et støpejernshus for de viktigste delene. Motoren og kompressoren er fortsatt plassert sammen, men de kan nås etter behov.

Hva er fordelen med en semi-hermetisk kompressor?

Fordelene er at kompressorkomponentene er lett tilgjengelige for vedlikehold og kostnadene til et skall kan unngås I en semi-hermetisk kompressor er motoren og kompressorhuset plassert i et todelt skall. Dekslene er boltet sammen, slik at dekselet kan åpnes for service osv.

Hvordan fungerer en semi-hermetisk kompressor?

Semi-hermetiske kompressorer øker gasstrykket og transporterer gassen gjennom et rørsystem for systemdistribusjonsbehov … Gass strømmer gjennom et sugeventilinnløp og inn i lavtrykksområdet. Under stempeloppslaget lukkes sugeventilen, noe som tvinger eksosventilen til å åpne på grunn av økende trykk.

Hva betyr hermetisk kompressor?

Hermetisk kompressor: En hermetisk eller forseglet kompressor er en der både kompressor og motor er innesluttet i et enkelt ytre sveiset stålskall … Hermetiske kompressorer er ideelle for små kjølesystemer, hvor kontinuerlig vedlikehold (påfylling av kjølemiddel og oljefylling etc) ikke kan sikres.

Anbefalt: