Logo no.boatexistence.com

Vil hjelpekurs overføres?

Innholdsfortegnelse:

Vil hjelpekurs overføres?
Vil hjelpekurs overføres?

Video: Vil hjelpekurs overføres?

Video: Vil hjelpekurs overføres?
Video: What Is ‘Transfer of Learning’ and How Does It Help Students? 2024, Kan
Anonim

Mange av oss har befunnet oss i den posisjonen at vi må ta hjelpe- eller utviklingskurs når vi melder oss på en høyskole. Imidlertid vil de fleste av disse korrigerende studiepoengene ikke overføres til en annen skole Disse korrigerende kursene er vanligvis utformet for å forberede en student for den kommende belastningen av høyskolekurs.

Er det dårlig å ta hjelpekurs på college?

Noen høgskoler krever at studenter tar hjelpekurs for å ta igjen andre studenter, men disse kursene teller vanligvis ikke for graden din. Spar tid og penger ved å unngå hjelpetimene og fokusere på klasser som teller for graden din.

Hvordan kommer jeg meg ut av hjelpetimene?

Hvis du har blitt plassert i en hjelpetime og mener det er unødvendig, snakk med en rådgiver ved høgskolen om hvorfor du mottok denne utplasseringen. I noen tilfeller kan de kanskje hjelpe deg med å komme deg ut av kurset. Vanligvis, hvis du tar om og består plasseringseksamenen, kan du komme deg ut av det hjelpekurset.

Er avhjelpende klasser verdt studiepoeng?

Økonomisk fordi hjelpekurs, også kjent som utviklingsklasser, koster penger, men teller ikke som kreditt for en grad.

Vil klassene mine overføres til en annen høyskole?

Spoengene dine vil forbli på samfunnshøgskolen for alltid, men den nye skolen vil legge til klasser til karakterutskriften din fra skolen deres. I teorien kan du overføre studiepoengene dine til any antall forskjellige skoler, hvis du skulle finne på å flytte rundt.

Anbefalt: