Hvor lages dozere?

Innholdsfortegnelse:

Hvor lages dozere?
Hvor lages dozere?

Video: Hvor lages dozere?

Video: Hvor lages dozere?
Video: Making a NEW Cylinder Barrel for CAT D10 Dozer | Part 1 | Machining & Welding 2024, Oktober
Anonim

Burlington-fabrikken i Iowa, U. S. A. produserer traktorlastere, trucker for ulendt terreng og beltegående bulldozere for CASE-merket, samt topper for Case IH og New Holland Landbruk varemerker og har et toppmoderne forsknings- og utviklingssenter.

Hvor er CASE tungt utstyr laget?

CASE kjøpte rettighetene til å produsere multi-purpose kompaktlastere. Produksjonen startet i Burlington, Iowa, men flyttet senere til Wichita, Kansas, hvor den fortsetter i dag.

Hvor produseres CASE minilastere?

CASE minilastere og kompakt beltelastere (CTL) er laget "For the World" i Wichita - noe som betyr at hver CASE minilaster eller CTL selges og brukes hvor som helst i verden i dag kommer fra Wichita.

Hvilket år sluttet Case IH å bruke Cummins-motorer?

Det siste utstyret under Case IH som brukte motorene produsert av Cummins er Magnum 245, 275, 305 og 335, mens det første blant Magnums som brukte Ivecos var modellene 260, 290, 310 som ble produsert i2011 . 2011 ble referert til som et crossover-år.

Er Sumitomo gravemaskiner bra?

De store hydrauliske aksiale stempelpumpene med to variabel forskyvning leverer rikelig med flyt for å drive den store Rammer-hammeren. Sumitomo SH330 håndterer det med letthet og er ganske bra balansert når den settes på prøve, og med den store 350-liters hydraulikktanken sørger den for at det er nok olje til å holde alt godt og kjølig.

Anbefalt: