Logo no.boatexistence.com

Hva er gudgeon-hengsler?

Innholdsfortegnelse:

Hva er gudgeon-hengsler?
Hva er gudgeon-hengsler?

Video: Hva er gudgeon-hengsler?

Video: Hva er gudgeon-hengsler?
Video: Fitting band and gudgeon hinges to wooden gates - How to fit wooden gates 2024, Juli
Anonim

Også kjent som krok- og bånd- og krok-og-ri-hengsler, det sveivede båndet og stempelhengslene er et todelt hengsel som består av hengselplaten eller kroken som passer til portstolpen eller rammen og en bånd eller stropp som passer til portene/dørene Kroken sitter ganske enkelt innenfor enden av stroppens hengsel.

Hva er de forskjellige typene porthengsler?

Hva er typene porthengsler? For utvendige porter brukes vanligvis to typer- butt-hengsler og stropphengsler-med noen få hybrider kastet inn.

Hva er et sveivet båndhengsel?

Våre justerbare sveivebåndhengsler er en variant av våre sveivebånd med pinner (8295) som tillater for enkel sidejustering i tilfelle stolpen eller porten skifter/beveger seg. De justerbare hengslene med sveivbånd er ideelle for treporter.

Hva er de firkantede hullene i porthengslene til?

Som du kan se båndkrokene over stempelet som gjør at portene kan løftes av hvis begge hengslene er montert på tradisjonell måte. … Boltehullet er det firkantede hullet (hullet nærmest kanten av portene når montert) og resten av hullene er for skruene.

Hvilken side går hengsler på en port?

Hengslene for porter monteres alltid på enten foran eller bak på stolpen eller veggplaten og aldri mellom stolpen og porten. Handing er siden av hånden på porten. Dette kan enten være på venstre hånd (LH) eller på høyre hånd (RH) når du ser på den gode siden.

Anbefalt: