Logo no.boatexistence.com

Tillater greyhound kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Tillater greyhound kjæledyr?
Tillater greyhound kjæledyr?

Video: Tillater greyhound kjæledyr?

Video: Tillater greyhound kjæledyr?
Video: Ferie med hund 2024, Juli
Anonim

Vi slipper ikke dyr om bord (ikke engang Greyhound-valper). Det eneste unntaket er legitime tjenestedyr som rir sammen med en funksjonshemmet person. For mer informasjon, se siden Kunder med funksjonshemminger.

Kan jeg reise med hunden min på Greyhound?

Vi slipper ikke dyr om bord (ikke engang Greyhound-valper). Det eneste unntaket er legitime tjenestedyr som rir sammen med en funksjonshemmet person.

Kan hunden min reise med meg på bussen?

Buss- og togreiser

På de fleste av de store buss- og togselskapene, inkludert Amtrak og Greyhound, tilsier kjæledyrpolicyen at bare tjenestedyr er tillatt om bordHvis kjæledyret ditt er et tjenestedyr, er tog- og bussreise en løsning hvis du foretrekker å ikke fly eller kjøre bil.

Hvordan kan jeg reise med hunden min?

Selv om reglene varierer fra flyselskap til flyselskap, kan hunden din vanligvis bare fly i kabinen-a.k.a. som håndbagasje hvis de er små nok til å passe i en bærer under setet foran deg. Hvis den er større enn det, må valpen din reise i lasterommet, med bagasje og frakt.

Kan kjæledyr kjøre på busser?

I henhold til gjeldende Auckland Transport-regler er ingen dyr tillatt på byens busser og tog, men hunder og små dyr i bur var tillatt på de fleste fergeruter. Assistansehunder for funksjonshemmede – enten i arbeid eller i trening – er tillatt på tog og busser.

Anbefalt: