Logo no.boatexistence.com

Hva er en langskuddsmedalje?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en langskuddsmedalje?
Hva er en langskuddsmedalje?

Video: Hva er en langskuddsmedalje?

Video: Hva er en langskuddsmedalje?
Video: Hva er en urostomi? | Salts Norway 2024, Kan
Anonim

Long Shot Medal er en belønning for langdistansedrap i kamper i flerspillermodus Du kan tjene denne medaljen ved å bruke en snikskytter, men for å holde det enkelt kan du tilpasse automatgeværet ditt for å gi deg enkle medaljer. En pågående sesongbegivenhet krever at spillere tjener 5 langskuddmedaljer i et spill, og her er hvordan du kan gjøre det.

Hva kvalifiserer som longshot i torsk?

Alle drap over 30 meter regnes som et langskudd for SMG-klassen. Oppgaven kan være enkel, men det kan være vanskelig å gjennomføre disse langdistansedrapene.

Hva regnes som et langskudd i den kalde krigen?

For å få et longshot i Black Ops Cold War, må du eliminere en fiende fra 30 meter unna eller lengerDette kan gjøres med hvilket som helst våpen, men tydeligvis gjør noe som en snikskytter dette mye enklere å oppnå gitt deres høye kulehastighet og økte nøyaktighet på rekkevidde.

Hvor langt er en langskuddsmedalje?

Rekkevidden som kreves for å tjene en langskuddsmedalje i den kalde krigen med en snikskytter er 51 meter. På samme måte er rekkevidden som kreves i Warzone 50 meter.

Kan du få langskuddsmedalje med snikskytter?

Utfordringen beskrives som følger: «Bruk snikskytterrifler, tjen to Longshot-medaljer i 10 forskjellige kamper ' Så, i utgangspunktet, er det på tide å piske ut din favoritt snikskytter. gå til byen en stund. Du må få minst to Longshot-medaljer, som er drap på lang avstand, i løpet av 10 kamper.

Anbefalt: