Logo no.boatexistence.com

Hvordan er jsw-sement?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan er jsw-sement?
Hvordan er jsw-sement?

Video: Hvordan er jsw-sement?

Video: Hvordan er jsw-sement?
Video: JSW Cement | Independence Day 2024, September
Anonim

Det er den mest egnede sementen for infrastrukturprosjekter på grunn av dens høye bøyestyrke. Maksimal styrke, lav risiko for sprekker, forbedret bearbeidbarhet og overlegen finish er fordelene med PSC.

Er JSW Cement bra for betong?

JSW Composite Cement er det siste revolusjonerende tilbudet spesialdesignet for alle dine betongbaserte konstruksjonskrav. En perfekt blanding av klinker av overlegen kvalitet og svært reaktivt slagg og silika som gjør den ideell for styrkelagerapplikasjoner som bjelker, søyler, plater og fundamenter.

Hvilken sement er bedre UltraTech eller JSW?

JSW Cement Ltd er høyest rangert for jobbsikkerhet og avansement og UltraTech Cement er høyest rangert for jobbsikkerhet og fremgang.

Hvilken sementkvalitet er best?

Hvilken sement er den beste kvaliteten? Vanlig portlandsement, 43-kvalitetssement og hvit sement er sement av beste kvalitet. Ultra Tech er et av de ledende sementmerkene i India.

Er Jsw 53 grade sement?

JSW 53 grade sement produserer tre varianter av produkter: Portland Slag Cement (PSC), Ordinary Portland Cement (OPC) og Ground Granulated Blast Furnace Slag-sement (GGBFS). JSW 53-sement gir en rekke viktige fordeler, inkludert økt styrke, mindre korrosjon, varme- og vannbestandighet og lang levetid.

Anbefalt: