Logo no.boatexistence.com

Hva gjør sølvfisk?

Innholdsfortegnelse:

Hva gjør sølvfisk?
Hva gjør sølvfisk?

Video: Hva gjør sølvfisk?

Video: Hva gjør sølvfisk?
Video: Why You Do Not Want Silverfish in Your Home 2024, Kan
Anonim

Selv om sølvfisk er ufarlig for menneskekroppen, gjør de skader på klær, bøker, papirer, mat i spiskammers og tapet Sølvfisk etterlater små hull i materialer de biter og kan også forårsake gulfarging. Se etter deres tilstedeværelse på mørke og fuktige steder som baderom, under vasker og i garasjer.

Er det ille å ha sølvfisk?

Sølvfisk lever av stivelsesholdige materialer og varer som inneholder mye protein. De er aktive om natten og forårsaker skade på bøker, lagret mat og klær. Selv om disse insektene forårsaker problemer, er sølvfisk ikke skadelig for menneskers helse og bærer ingen sykdommer.

Skal jeg drepe sølvfisk?

Sølvfisk er hovedsakelig et plagsomt skadedyr. Innendørs kan de forårsake materielle skader ved å tygge hull i klær, møbeltrekk og papirvarer, som tapeter og bøker. Dette er grunnen til at det er viktig å bli kvitt sølvfisk hvis du har å gjøre med et angrep.

Har sølvfisk en hensikt?

Disse insektene krever ikke mye vann, men trenger proteiner, sukker og stivelse, som for det meste kommer fra ting som aviser, bøker, tapeter, tekstiler og til og med døde insekter. Faktisk, utendørs er sølvfisk viktige nedbrytere, og hjelper til med den naturlige livssirkelen i økosystemet.

Hvorfor har jeg sølvfisk?

Varme og fuktige rom, som kjellere og krypkjeller, tiltrekker seg sølvfisk. Skadedyrene vil komme inn i hjemmene gjennom fundamentsprekker, revne skjermer eller hull rundt dører. Å la skitne oppvask ligge ute vil også lokke sølvfisk innendørs.

Anbefalt: