Logo no.boatexistence.com

Er mms-meldinger gratis?

Innholdsfortegnelse:

Er mms-meldinger gratis?
Er mms-meldinger gratis?

Video: Er mms-meldinger gratis?

Video: Er mms-meldinger gratis?
Video: TextPlus: Send Free SMS & MMS Messaging to US and Canada ! 2024, Kan
Anonim

MMS står for Multimedia Messaging Service. Hvis dette skjer, vil teksten fortsatt være inkludert i friteksttillegget. Men bare så du vet det, kan en SMS endres til en MMS hvis: Meldingen din er for lang til å sendes som en vanlig tekstmelding.

Koster MMS-meldinger penger?

Chat-apper som disse bruker telefonens internettforbindelse, så hvis du er på Wi-Fi, vil det ikke koste deg noe. Hvis du sender en MMS når du er ute, vil dataene du bruker ganske enkelt komme ut av det månedlige beløpet.

Er MMS-meldinger inkludert i ubegrensede tekstmeldinger?

Multimedia Messaging Service (MMS) er absolutt inkludert som en del av dine ubegrensede meldinger! Informasjon om MMS-meldinger: Noen ganger må telefonen din konvertere en tekstmelding til et annet format – en MMS. Hvis dette skjer, er teksten fortsatt inkludert i fritekstgodtgjørelsen.

Hvorfor blir jeg belastet for MMS-meldinger?

Dette er ofte fordi telefonen din har konvertert teksten (SMS) til en bildemelding (MMS). Bildemeldinger er ikke inkludert i planen din. Vanligvis vil telefoner konvertere tekstmeldinger til bildemeldinger når: … teksten din overskrider tegngrensen (på noen telefoner er dette 160 tegn, men på andre er det mer)

Er MMS belastbar?

Nei, du vil ikke bli belastet.

Anbefalt: