Logo no.boatexistence.com

Kan du bruke understrøm i en setning?

Innholdsfortegnelse:

Kan du bruke understrøm i en setning?
Kan du bruke understrøm i en setning?

Video: Kan du bruke understrøm i en setning?

Video: Kan du bruke understrøm i en setning?
Video: Hvordan kan du finne frem i ordboka? | Hvordan bruke en ordbok 2024, Kan
Anonim

1) Han kjente en understrøm av harme blant mengden 2) Det var en understrøm av harme i deres aksept av planen. 3) Jeg oppdager en understrøm av harme overfor de nye forslagene. 4) Rasehat har vært en kraftig understrøm i landets historie.

Hva betyr understrøm i en setning?

1: en strøm av vann som beveger seg under overflaten. 2: en skjult følelse eller tendens som ofte er forskjellig fra den som åpenlyst vises. Hun kjente en understrøm av misnøye.

Hva gjør en understrøm?

En understrøm er en type strøm som går under overflaten av luft- eller vannstrømmer. … Understrømmer er en del av det større systemet med luftsirkulasjon og mønstre som skaper glob alt vær, og forklarer hvorfor stormsystemer beveger seg på den måten de gjør, og hvordan været i forskjellige regioner på jorden er skapt.

Hva er kulturell understrøm?

Understrømmer i kultur

Understrømmer kommer fra en subkultur. … En subkultur eller understrøm er en underliggende følelse eller påvirkning som er i strid med den rådende atmosfæren eller kulturmiljøet En understrøm er ofte det noen få mennesker føler, men ikke alle i organisasjonen vet.

Hvordan bruker du uforståelig i en setning?

Uforståelig setningseksempel

  1. Han knurret noe uforståelig og la på. …
  2. En kryptografisk maskin som endret chifferen automatisk og skrev ut en melding, helt uforståelig før den ble oversatt av et duplikatinstrument, var et av de mest perfekte eksemplene på dette.

Anbefalt: