Logo no.boatexistence.com

Trenger en filodendron sollys?

Innholdsfortegnelse:

Trenger en filodendron sollys?
Trenger en filodendron sollys?

Video: Trenger en filodendron sollys?

Video: Trenger en filodendron sollys?
Video: Филодендрон Принц Оранж – пересадка и уход 2024, Kan
Anonim

Mens filodendron er hjemmehørende i tropiske, frostfrie områder, vil de også trives i den lave luftfuktigheten som finnes i de fleste hjem. Dyrk philodendron innendørs i indirekte lys, da direkte sollys kan forårsake svie på bladene.

Hvor mye sol trenger en filodendron?

Lys: Filodendron vokser best i middels lett og sterkt indirekte sollys. Eldre blader gulner naturlig. Men hvis du legger merke til flere gule blader på en gang, kan det være en indikator på at planten får for mye sol.

Kan philodendron leve i skygge?

Philodendronbusker

De kan dyrkes innendørs, men trenger mye mer plass enn de fleste potteplanter. De vokser utendørs i kystnære og tropiske sør (USDA 9-11). Som landskapsplanter klarer de seg best i sol (noe skygge midt på dagen der lyset er intenst), men kan ta betydelig skygge

Hvor skal jeg plassere en filodendron i huset mitt?

Philodendron vokser vanligvis best i delvis sollys De vil naturlig nok få flekkete lys under en tropisk baldakin, ikke direkte sol. Innendørs, sett dem opp ved et vindu som får lyst, indirekte lys. For lite lys kan gi beinvekst med mye plass mellom bladene.

Trenger filodendron direkte sollys?

Mens filodendron er hjemmehørende i tropiske, frostfrie områder, vil de også trives i den lave luftfuktigheten som finnes i de fleste hjem. Dyrk filodendron innendørs i indirekte lys, da direkte sollys kan forårsake svie på bladene.

Anbefalt: