Hvor bor andinske flamingoer?

Innholdsfortegnelse:

Hvor bor andinske flamingoer?
Hvor bor andinske flamingoer?

Video: Hvor bor andinske flamingoer?

Video: Hvor bor andinske flamingoer?
Video: 🇵🇪 CUSCO, Perú: La Mágica Ciudad de Los Andes | Ep. 3 2024, Oktober
Anonim

RANGE:Denne arten er endemisk for det høye Andesfjellene i Sør-Amerika MIGRASJON: Om sommeren foretrekker andinske flamingoer høyder mellom 11.483 og 14.764 fot i puna og altiplano-regioner i Andesfjellene. De beveger seg til lavere høyder om vinteren, så lavt som 210 fot over havet.

Hvor mange andinske flamingoer er det igjen?

Estimert bestand av Andes-flamingoen er 33 927 fugler med en synkende trend. I 1956 ble antallet karibiske flamingoer estimert til bare 21 500. Siden den gang har bestanden økt til et nåværende estimat på 850.000 til 880.000 fugler og en stabil trend.

Hva spiser andinske flamingoer?

Lesser, James' og Andes flamingoer har dypkjølte nebb og lever hovedsakelig av alger og kiselalgerStørre, karibiske og chilenske flamingoer har nebb med grunne kjøl og lever av insekter, virvelløse dyr i vann og små fisker. Karibiske flamingoer spiser larve- og puppeformer av fluer og s altlake som hovedmat.

Finnes det flamingoer i Andesfjellene?

De slående, men lite kjente vulkanflamingoene i Andesfjellene har lenge unngått både jegere og forskere. De er skjult av deres robuste habitat i det høye, tørre terrenget i Sør-Amerikas Altiplano, et landskap som fremkaller arbeidet til den surrealistiske maleren Salvador Dali.

Hvor bor flamingoer i fjellet?

Distribusjon, habitat og bevegelser

Denne andinske flamingoen er hjemmehørende i våtmarkene i de høye Andesfjellene fra Sør-Peru til nordvestlige Argentina og Nord-Chile Andesfjellene flamingoer er migrerende, med evnen til å reise opptil 700 miles på én dag.

Anbefalt: