Logo no.boatexistence.com

Ingredienser i jane iredale foundation?

Innholdsfortegnelse:

Ingredienser i jane iredale foundation?
Ingredienser i jane iredale foundation?

Video: Ingredienser i jane iredale foundation?

Video: Ingredienser i jane iredale foundation?
Video: Full Face of Jane Iredale! Top Picks and Must Haves! 2024, Kan
Anonim

Aktiv: titandioksid 14 %, sinkoksid 3 %. Inaktiv: glimmer, bornitrid, dimetikon, stearinsyre, planktonekstrakt, algeekstrakt, Pinus Strobus (furu) barkekstrakt, Punica Granatum (granateple) ekstrakt.

Er Jane Iredale fri for sminkekjemikalier?

Jane Iredale er en linje med mineralsminke formulert med naturlige ingredienser av høy kvalitet designet for å gi næring til huden og forsterke dens naturlige skjønnhet. Selskapet er kjent for sine multitasking-produkter og bærbare nyanser. Produktene er fri for parfyme, alkohol, syntetiske kjemikalier og kunstige fargestoffer

Inneholder Jane Iredale-sminke talkum?

Jane Iredale foundations er formulert for å føles lett på huden fordi den inneholder ikke talkumTradisjonell sminke kan føles tung på huden på grunn av de unaturlige ingrediensene og fyllstoffene som brukes. Gå til www.janeiredale.com for å lære mer om produktene.

Er Jane Iredale bra for huden?

Det er mange fordeler med Jane Iredale mineral makeup. For det første er sinkoksydet den inneholder en naturlig solbeskyttelsesingrediens. Så mineralsminke kan hjelpe med å beskytte huden din mot skadelige UV-stråler Selv om den ikke bør brukes i stedet for UV-beskyttelse, vil den legge til din daglige beskyttelse.

Er Jane Iredale-sminke bra for moden hud?

Ideell for moden eller aldrende hud ettersom den luminescerende finish vil reflektere lys og skape et jevnere utseende til huden og skjule fine linjer og rynker. Tilgjengelig i kjølig (rosa undertone), varm (gul undertone) og nøytrale nyanser (13 nyanser). Laget av mikroniserte mineraler, oljefri og vektløs.

Anbefalt: