Logo no.boatexistence.com

Hva er selvmortifisering?

Innholdsfortegnelse:

Hva er selvmortifisering?
Hva er selvmortifisering?

Video: Hva er selvmortifisering?

Video: Hva er selvmortifisering?
Video: #MakeLentGreat: Mortification & self-denial (3.17.14) 2024, Kan
Anonim

Dødegjørelse av kjødet er en handling der et individ eller en gruppe søker å drepe, eller drepe, sin syndige natur, som en del av helliggjørelsesprosessen. Dødelse av kjødet foretas for å omvende seg fra synder og få del i Jesu lidenskap.

Hva menes med selvdød?

: påføringen av smerte eller ubehag på seg selv Tidlige romersk-katolske misjoner på Filippinene hadde lagt vekt på en form for transcendens som oppnås gjennom handlinger av smertepåførte selvdød. -

Hva er eksempel på mortifikasjon?

Mortifikasjon er følelsen av ydmykelse eller såret stolthet, eller noe som forårsaker slike følelser. Et eksempel på en mortifikasjon er å ha buksene åpne mens du er på en scene. Noe som forårsaker skam, ydmykelse osv. Koldbrann.

Hva regnes som mortifisering?

substantiv. en følelse av ydmykelse eller skam, som gjennom en eller annen skade på ens stolthet eller selvrespekt. en årsak eller kilde til slik ydmykelse eller skam. utøvelse av askese ved botsdisiplin for å overvinne begjær etter synd og for å styrke viljen.

Hva er hensikten med mortifikasjon?

Formålet med mortifikasjon er å trene "sjelen til et dydig og hellig liv" (The Catholic Encyclopedia, artikkel om Mortification). Den oppnår dette ved å tilpasse ens lidenskaper til fornuft og tro.

Anbefalt: