Logo no.boatexistence.com

Hva er forskjellen mellom mooching og jigging?

Innholdsfortegnelse:

Hva er forskjellen mellom mooching og jigging?
Hva er forskjellen mellom mooching og jigging?

Video: Hva er forskjellen mellom mooching og jigging?

Video: Hva er forskjellen mellom mooching og jigging?
Video: How to Mooch for Salmon (Salmon Mooching) 2024, Kan
Anonim

Moochers kan bruke fargerike søkke og større agn, mens jiggere kan gå med større, glorete jigger, men ingen av disse gir den vidtrekkende synligheten til en stor, reflekterende Pro-troll flasher eller en skinnende, snurrende Kone Zone som enhver troller kan binde et par meter opp i linjen.

Hva er mooching-stenger?

Mooching-stenger er spesielt designet for dette fiske. Så lange som åtte til ti fot har de en god ryggrad kombinert med en ekstra rask avsmalning på spissen. Dette superfleksible tipset er en nøkkelingrediens i redskapsoppskriften.

Hva er et søkk?

Mooching Sinkers: Mooching-sinken er veldig spesifikk. Det er en halvmåneformet blysink med en svivel i den ene enden for hovedlinjen og en perlekjedesvivel i den andre enden for å feste lederen Perlekjeden hjelper til med å eliminere enhver vridning av lederlinjen som kan oppstå fra en konstant spinnende kuttepluggsild.

Hva betyr pilking i fiske?

Jigging er praksisen for å fiske med en pilk, en type fiskesluk. En pilk består av et blysynke med en krok støpt inn i den og vanligvis dekket av en myk kropp for å tiltrekke fisk. … De fleste fiskene fanget med pilker er på eller nær bunnen.

Hvordan bruker du en mooching-rigg?

For de uinnvidde ser mooching ut som en no brainer. Alt du gjør er å hekte en pluggskåret sild til et sett med tandemkroker på en 7 eller 8-fots leder. Knyt lederen til en mooching søkke på fire til åtte unser; slipp alt i vannet og fisk det til en laks ringer.

Anbefalt: