Logo no.boatexistence.com

Ved månen og tilbake?

Innholdsfortegnelse:

Ved månen og tilbake?
Ved månen og tilbake?

Video: Ved månen og tilbake?

Video: Ved månen og tilbake?
Video: ПОЛНОЛУНИЕ 🌕 ЛУНА ИСПОЛНЯЕТ ЖЕЛАНИЯ! #Полнолуние 2024, Kan
Anonim

"To the Moon and Back" er en sang av den australske popduoen Savage Garden. Den ble gitt ut i Australia 4. november 1996 som den andre singelen fra deres selvtitulerte album fra 1997. Det var oppfølgingen av hiten deres "I Want You". Den vant 1997 ARIA Music Award for årets sang.

Hva betyr for månen og tilbake?

"Jeg elsker deg til månen og tilbake" er en vanlig setning som brukes for å uttrykke sterk hengivenhet for en annen person … Denne setningen hviler på avstanden mellom jorden og månen, og understreker at kjærligheten deres er enda større enn denne overdimensjonerte avstanden. Å elske noen "til månen og tilbake" refererer til en sterk, varig kjærlighet.

Hvor elsker jeg deg til månen og tilbake kommer fra?

Love You to the Moon and Back

Uttrykket stammer fra den bestselgende bildeboken, Guess How Much I Love You av sam McBratney. Hele passasjen lyder: 'Jeg elsker deg opp til månen,' sa Lille nøttebrun hare.

Hvor langt er det til månen og tilbake?

Månen er i gjennomsnitt 238 855 miles unna. Så teknisk sett sier folk at de elsker deg 477, 710 miles (avstanden til månen og tilbake). Du tror det er mye, men når det gjelder en bil, er det egentlig ikke det.

Hva er meningen med til månen og aldri tilbake?

Vi vil si " jeg elsker deg til månen og tilbake" Det betyr at jeg elsker deg så mye at det kan sammenlignes med en avstand som er lengre enn vi kan forestille oss og mer ("og tilbake") Hvis du sa "… aldri tilbake." Jeg er sikker på at personen du elsker lurer på hva du mener.

Anbefalt: