Logo no.boatexistence.com

Når er tomannsbolig på tv?

Innholdsfortegnelse:

Når er tomannsbolig på tv?
Når er tomannsbolig på tv?

Video: Når er tomannsbolig på tv?

Video: Når er tomannsbolig på tv?
Video: Video 122- tema bolig 2024, Juli
Anonim

Sender for øyeblikket på torsdager på BBC Two, Semi-Detached er en sanntids sitcom der Lee Mack, som spiller en hyperventilerende klatt av en mann ved navn Stuart, blir tvunget til å naviger noen av de verste halvtimene i livet hans.

Er semi-detached en oppfølger?

Semi-Detached, BBC Two sitcom satt i sanntid, er å returnere for en full serie En pilotepisode av komedien med en rollebesetning inkludert Lee Mack ble sendt i januar som en del av New On Two-strengen. Nå har BBC bestilt ytterligere seks halvtimes episoder for å danne en første serie.

Hvor mange episoder av Semi-Detached er det?

BBC To sitcom om en ulykkelig middelaldrende far. 7 episoder (pilot + 1 serie), 2019–2020. Med Lee Mack, Neil Fitzmaurice, Ellie White, Samantha Spiro med flere.

Hvem spiller Lee Macks kone Semi-Detached?

Semi-Detached (BBC Two) begynner kaotisk: Stuart (Lee Mack) prøver å lage en velkomstlunsj til kjæresten sin April ( Ellie White) med gråten deres babyen festet til brystet når en brannalarm lyder. Faren hans (Clive Russell) kommer inn på det røykfylte kjøkkenet, håndklekledd og ansiktsmaske.

Hvem skrev Semi-Detached med Lee Mack?

Sett i en blindvei i forstaden, fulgte serien Lees karakter Stuart i sanntid, med hver episode et 30-minutters vindu inn i hans klaustrofobiske, kompliserte liv. Forfatter Oliver M altman tok til Twitter for å bekrefte at programmet ikke hadde blitt fornyet for en andre sesong.

Anbefalt: