Hvem ba kaepernick om unnskyldning?

Innholdsfortegnelse:

Hvem ba kaepernick om unnskyldning?
Hvem ba kaepernick om unnskyldning?

Video: Hvem ba kaepernick om unnskyldning?

Video: Hvem ba kaepernick om unnskyldning?
Video: Did Michael Vick need to apologize to Colin Kaepernick? | SPEAK FOR YOURSELF 2024, September
Anonim

Roger Goodell tilbyr unnskyldning til Colin Kaepernick: "I Wish We Had Listened Earlier" I en samtale med tidligere NFL linebacker Emmanuel Acho på YouTube-programmet hans, "Uncomfortable Conversations with a Black Mann, " NFL-kommissær Roger Goodell tok opp ligaens håndtering av Colin Kaepernicks nasjonalsangprotest.

Skulder vi Colin Kaepernick en unnskyldning?

Colin Kaepernick har en unnskyldning fra hver NFL-eier, sier innspillingskunstner The-Dream. NFL har vært i nyhetene mye sent etter at Roger Goodell og ligaen innrømmet at de tok feil i hvordan de tidligere håndterte NFL-protester og deretter lovet 250 millioner dollar for å bekjempe systemisk rasisme.

Hvordan svarte NFL på kaepernick?

I løpet av og etter NFL-sesongen 2016 samt ligaåret 2017, ble svaret på Kaepernicks protest fra NFL-eiere sentrert om nasjonal stolthet og nasjonalsangen … Til slutt, en flere andre NFL-spillere stilte seg på Kaepernicks side og delte i hans knelende stilling under avspillingen av nasjonalsangen.

Hva sa NFL-kommissæren om å knele?

Kommissær Roger Goodell bekrefter at han vil 'støtte' spillere som kneler. … Vi har aldri disiplinert en eneste spiller for noe med nasjonalsangen og i brudd. Og det har jeg ikke tenkt," sa Goodell. "Og jeg vil støtte dem. "

Hvorfor ber NFL om unnskyldning?

NFL-kommissær Roger Goodell reagerte på urolighetene og protestene etter George Floyds død i politiets varetekt, og ga ut en videoerklæring fredag hvor han beklager spillerne for at de " ikke lyttet" til dem om rasisme.«Vi, National Football League, fordømmer rasisme og systematisk undertrykkelse av svarte mennesker.

Anbefalt: